activitats titol

Una granja, una formatgeria, unes vinyes, un paller habilitat per a esdeveniments, una botiga de vins i formatges, espais de reunions, esdeveniments, celebracions, activitats de voluntariat corporatiu, team building, visites guiades, tastos de vins i formatges, càtering... 

Viu Urpina amb els equips, clients, família i amics!

DIBUIX VINS20181107MB AMPANS Urpina 313

FAMÍLIES I GRUPS

Visita Urpina 
Coneix Urpina, la seva història, l'entorn, el llegat, les vinyes, la granja i la formatgeria. La finca Urpina té 120 hectàrees de boscos, vinyes, camins, corriols, barraques de pastor, tines i el petit cim de la Pòpia del Montgròs. Farem un recorregut i en acabar et convidem a provar els nostres vins i formatges. 

Actualment aquesta activitat no està en actiu

Maridatge de vins i formatges
El vi i el formatge són dos dels pilars de la dieta mediterrània i de la mateixa manera que cada vi és únic, també ho és cada formatge. Per això a Urpina maridem els vins i formatges que elaborem a la pròpia finca: maridatge de 6 formatges i dos dels nostres vins. 

Actualment aquesta activitat no està en actiu
 
Esdeveniments
Hem recuperat l'antic paller d'Urpina i l'hem reconvertit en una sala polivalent de 300m2, amb grans finestrals per no perdre detall de la natura que ens envolta, on duem a terme esdeveniments, trobades empresarials, trobades familiars, grups o festes privades. Opcional: càtering del Restaurant Canonge. Consultar preus. 

Actualment aquesta activitat no està en actiu
 

ESCOLES

Taller de formatge macerat amb oli
Us proposem descobrir Urpina i el seu entorn: la granja de cabres, les vinyes, la tina i les barraques de pastor. Podreu gaudir d'un taller d'orientació al bosc, us explicarem com elaborem el formatge i podreu fer-vos el vostre propi formatge macerat amb oli. 

Actualment aquesta activitat no està en actiu
Taller de verema (setembre i octubre)
Les vinyes són un dels grans atractius de l'entorn d'Urpina, i la verema el punt més àlgid. Viu la vinya i aprèn a veremar, a fer el most i com es fa el vi envoltat de vinyes, boscos i barraques de pastor. 

Actualment aquesta activitat no està en actiu

WhatsApp Image 2019 01 22 at 13.36.10 1
empreses

EMPRESES

Formació 
El coneixement, la recerca i la formació són fonamentals per a l'enriquiment personal i laboral. Us presentem un programa dirigit a les empreses i als seus treballadors posant les eines necessàries per treballar i fer equip. Un programa per empreses i entitats que vulguin desenvolupar una activitat fora del seu àmbit laboral per enfortir i millorar les relacions laborals, la productivitat i l'actitud a la feina. Els tallers formatius es fonamenten en el lideratge, l'automotivació, la gestió del canvi, els valors, el treball en equip, la gestió del temps i la bona comunicació.

Voluntariat corporatiu
A Urpina acollim activitats de voluntariat corporatiu, una experiència única per a empreses i entitats que volen fomentar valors com la solidaritat i la cooperació entre els seus treballadors/es. Viureu una jornada de compromís social on podreu explorar les vostres habilitats, el talent i les capacitats per ajudar a millorar la societat. 

Team building
Comparteix una experiència diferent i emocioneu-vos amb vostres equips i companys de feina. Viu una experiència fantàstica en comú i aconseguireu crear un major grau de complicitat i de companyonia.  

CONTACTE

Adreça
Mas Urpina s/n
08253 Sant Salvador de Guardiola
Barcelona

Telèfon
938272300

Comercialització vins Urpina
Anna Prado
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Activitats turístiques i experiència Urpina
ampansAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Un projecte de: 

AMPANS negre